Ook in het najaar was het goed toeven in het Van Gogh Huisje. Ik had het Huisje een week gehuurd om ongestoord te werken. Overdag gewerkt in de zitkamer en ’s avonds een boek uit de kast gepakt en met een goed glas wijn lekker gelezen in de comfortable leesstoel. Een aanrader voor wie in rust wil werken!

Hans van der Zon

We wilden met de kinderen een weekendje Den Haag doen. Het Van Gogh Huisje was het ideale startpunt om de stad te ontdekken. Weg van de drukte, maar toch alles dichtbij. Met de trein waren we zo in het centrum. Daar alle tijd om het Mauritshuis en het Binnenhof te bezoeken en lekker te winkelen. Museum Huygens Hofwijck, op nog geen 200 meter van het huisje is ook een aanrader. De kinderen vonden met name de zolderverdieping, waar alle telescopen van Christiaan Huygens tentoongesteld worden prachtig om te zien. Al met al een hele fijne plek en we hopen zeker nog eens terug te komen!

Anja Koster

Slapen in het Van Gogh Huisje was een feest! We hebben een ontzettend fijn weekend gehad. Overdag lekker naar buiten op de fietsen die bij het huisje horen. ’s Avonds heerlijke gegeten bij Paper Moon in de Herenstraat. Echt een aanrader. Het huisje is een plek om echt even helemaal lekker tot rust te komen.

Emma Poels